Information från styrelsen

Glöggmingel

Tack för stor uppslutning på glöggminglet förra veckan, kul att så många kom!


 

Nytt passersystem efter nyår

Som tidigare skickats ut kommer föreningen att byta till ett betydligt säkrare passersystem efter trettonhelgen. Så här långt har gensvaret varit nästan enbart positivt men det finns givetvis många frågor om hur det kommer att fungera.

Vi samlar kontinuerligt in dessa frågor och kommer att skicka ut frågor/svar till alla innan det är dags!

OBS! Glöm inte att meddela/maila styrelsen:

  1. Hur många nyckelbrickor behöver Ni?
  2. Namn och telefonnummer på den eller de som eventuellt vill stå med i porttelefonen

 

Flyktingboende i gamla nedlagda Stenbackaskolan

Oavsett vad som skrivits i lokalpress så har föreningen inte fått någon förhandsinformation angående flyktingboendet uppe i Stenbackaskolans gamla nedlagda lokaler. Har man frågor eller funderingar rörande detta hänvisar vi till Solna Stad.


 

Störningsjour

Vi har haft några incidenter med högljudda fester som, trots tillsägelse från både grannar och styrelse, pågått till gryningen. Vi står därför i begrepp att teckna avtal med Störningsjouren. Den fasta kostnaden för föreningen är låg och tanken är att den störande lägenheten ska ta kostnaden för eventuell utryckning. All utryckning kommer först att stämmas av med styrelsen. Bäst är givetvis att även fortsättningsvis sköta detta i god anda genom att prata med grannarna. Men fungerar inte det finns detta alternativ snart på plats. Vi återkommer med information om rutiner och telefonnummer när avtal tecknats.


 

Historiens vingslag

Vi har hittat flera bildfiler från när fastigheten byggdes, maila styrelsen om ni är intresserade av att ta del av dessa!

Ett axplock nedan.

5Ldo5hoaOnbP3nSJwTrrENVxY6GPgvcnhZ4y5y7TVzA 71Qmv5Ms50GYTjF7bT23UkP3dlO_IYIY6KW2x-YoSFU

 

DmTm2LdtemgsI-AdZxZj8YIy818g1N4tClRR20WuI_4

 

Med vänliga hälsningar

/Styrelsen