Information från styrelsen

Trädgårdsdag: Den uppskattade trädgårdsdagen blir lördagen 7:e november kl 10:00-13:00, vi städar gemensamma ytor och trimmar vegetationen. I år tänker vi även plantera vårlökar. Det finns dryck och vi grillar korv i vanlig ordning. Den som vill har även möjlighet att slänga grovsopor i den inhyrda containern. Hela och funktionsdugliga saker kan ställas utanför containern under lördagen om man vill skänka bort något. Efter städdagens slut slängs dock allt i containern.

OBS För er med P-plats i garaget, vänligen sopa av den veckan innan 7/11. Styrelsen ställer ut dammsugare och sopkvast/soppåsar.

Filterbyten: Alla ska nu ha fått filter avpassade för respektive lägenhet uthängda på era ytterdörrar. Om någon behöver hjälp med filterbyte – passa på att säga till under städdagen så kan någon i styrelsen hjälpa till. 

Parkering i portiken: Vänligen respektera att vändplanen vid portiken mellan Huvudstagatan 30-32 endast är till för kortvarig i- och urlastning. Det har till exempel varit svårt för sopbilen att komma fram ibland.

Rökning: Många medlemmar har blivit besvärade av cigarettrök från vissa som röker på balkongerna. Det är inte tillåtet enligt våra gemensamma trivselregler. Det är inte heller trevligt med fimpar som slängs utanför dörren till 28:an.                

Sop/återvinningsrum: Ni som river upp hushållssopor i sop/återvinningsrummet vid 32:an, vänligen sluta med det.

Ovälkomna gäster i trapphuset: Vi har vid två olika tillfällen haft påhälsning av suspekta individer i trapphuset i både 28:ans och 30:ans port. I båda fallen kördes de ut. Heder till de medlemmar som var vaksamma. Styrelsen jobbar nu aktivt med alternativ för att förstärka vårt skalskydd ytterligare.

Med vänlig hälsning,

Styrelsen